I N T E R I O R   S T Y L I N G   +  D E S I G N

Woollahra

The location: A private weatherboard oasis in Woollahra, just moments from Centennial Park.

The client: A professional couple with a young family.

The brief: To add warmth and styling touches to the recent Scandinavian-inspired renovation.

The result: Elements of blush, charcoal and grey were added to the predominantly white scheme for visual interest. Layers of natural woven textures such as raffia, wool and animal hide were included for added warmth and to help ground the cool colour palette. Bold global-inspired patterns were introduced in a subtle way through soft furnishings to contrast gently with the overall minimalist vibe.

black arrow woollahra

black arrow woollahra

black arrow woollahra

black arrow woollahra

black arrow woollahra

black arrow woollahra

Woollahra, 2017

Image credit: Bianchi Photography

If you would like Jessi Eve to style your space, click here to get in touch.